Slik bor golfstjernene – la deg inspirere av interiørstilen!

Slik bor golfstjernene – la deg inspirere av interiørstilen!

Har du noen gang drømt om å bo som en golfstjerne? Det er ingen tvil om at golfens mest kjente utøvere tjener heftige summer, og bor i store villaer. I dette innlegget skal vi se litt nærmere på golf-legendenes bolig, og hvordan du kan kopiere interiørstilen deres.

Slik bor Tiger Woods

Tiger Woods bor i en luksusvilla til en verdi av svimlende 41 millioner dollar. Den britiske avisen The Sun har nylig postet en artikkel som viser hvordan huset ser ut på innsiden. I det gigantiske hovedhuset på eiendommen blandes ulike stiler. Her får vi se puter med dyremønster i sofaen, gulldetaljer og lyse rom. Rommet som skiller seg mest ut er kanskje spisestuen, hvor naturen er tatt inn i interiøret på en svært kreativ måte. Her er det masse tredetaljer og store grønnplanter, som gir rommet et særegent preg.

Luksusstilen trenger ikke være dyr

En luksuriøs stil trenger ikke være kjempedyr. Bare ta en titt innom bgafotobutikk.no, så vil du se at du kan finne interiørartikler som ser dyre og lekre ut, men som selges til en overkommelig pris. Detaljer som kan gi et rom et hint av luksus er stilige putetrekk, runde speil, og store glassvaser i lekkert design. Pynt bordet med lekre Coffee table-bøker, og sørg for å ha kule bilder på veggene. BGA fotobutikk selger alle disse tingene, så her kan du finne alt på ett sted! Ta gjerne en ekstra titt på alle plakatene de har, som kan rammes inn i en tøff ramme med hvitt passepartout. Vipps har du kjempestilig kunst på veggen, uten at det koster en formue!

Slik bor Greg Norman og andre amerikanske legender

Det er ikke bare Tiger Woods som bor fint. En rekke andre amerikanske storheter innen golfens verden bor i herskapshus med hjemmekino, svømmebasseng og utallige soverom. Her kan du se en liste over de ti mest fantastiske hjemmene og bli inspirert. Det er ingen tvil om at å være en golfspiller på toppnivå bringer inn store pengesummer.

En annen kjent golflegende som bor i et flott hus på en nydelig eiendom er Greg Norman. Her er det både et vinrom, diner-inspirerte sofaer på kjøkkenet og et eget troférom. Eiendommen har også svømmebasseng og tennisbane.

Fascinerende, men ikke noe vi nødvendigvis ønsker oss

For oss vanlige dødelige virker det kanskje upraktisk å bo i så store hus, og det er ikke egentlig noe vi drømmer om. Det er spennende å se slike fantastiske boliger, men vi kan fint se på dem uten at det vekker et hint av sjalusi. Trenger man tretten soverom og fem bad? Neppe. Selv om det kanskje ikke appellerer til oss personlig, er det likevel noe fascinerende over slike herskapelige hus. Det gir oss et glimt inn i en verden langt fra vår egen. Noe vi definitivt kan ta med oss videre og la oss inspirere av er de kule arkitektoniske løsninger og interiørdesignet. Siden interiør kommer i alle slags prisklasser, kan vi dermed få tak i lamper og speil som ligner på Tiger Woods sine, for sikkert 10 % av prisen.