Dra til Skottland for å spille golf

Dra til Skottland for å spille golf

Visste du at Skottland er et av de stedene det er mest populært å dra for å spille golf? I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvorfor det er så populært og hvorfor du burde dra.

Hvorfor du burde dra til Skottland for å spille golf

Det er mange grunner til å dra til Skottland, de har god mat, de har et spennende språk og en rik kultur, men golfbanene deres er noe av det mest imponerende du kan finne der ute. De er store, de er grønne og de er skikkelig gode rett og slett. Det finnes flere byer som golfspillere reiser til, rett og slett fordi golfbanene er så gode.

Hvis du for eksempel drar til North Berwick som ikke er så langt unna Edinburgh, vil du kunne spille på masse golfbaner. Det regnes som en golfby, for det er så mange golfspillere som har bosatt seg der.

Hvorfor det er så populært med golf i Skottland

Hvis du noen gang har sett bilder fra Skottland så skjønner du godt hvorfor det er en golfspillers paradis. Det er jo så grønt og så herlig overalt, så det er perfekt for å legge grunnlaget for en ordentlig stor golfbane.

Det finnes mange områder i Skottland der folk ikke bor. Så dermed blir det plass til store golfbaner. Vi anbefaler deg å ta en titt på alle de fantastiske golfbanene som finnes i Skottland.

Grunnen til at det er så populært med golf i Skottland er at det er en sport alle kan drive med, i tillegg så er det Skottland som regnes som hjemlandet til golfen. Det er et nasjonalt ikon på mange måter, samme som fotballen er til England. Det sier noe om kulturen, identitet og ikke minst noe om landet selv.