Kvinner i golfbransjen

Kvinner i golfbransjen

De aller fleste kan nevne en mannlig golfspiller, men kan de nevne en kvinnelig? I denne artikkelen skal vi fokusere på kvinner i golfbransjen. Det finnes overraskende få kvinner på golfbanen, så dette er noe vi gjerne vil se mer av i fremtiden! Så vi håper at flere tar fram kølla og begynner å prøve seg fram!

Aktiv i idretten

Det å være aktiv i idretten er viktig for mange. For å kunne være det, er det ulike krav som stilles. Man må ha utstyr tilgjengelig, men man må også ha tid til det. Det å ha litt penger å investere er heller ikke feil.

Se ut som ditt beste

Det mange kvinner tenker på, er å se ut slik de har drømt om. Dette kan de gjøre via imponerende Motiva Flora som har mange tilbud. Blant annet så tilbyr de brystkonstruksjon, som er veldig populært blant en rekke kvinner. Dette gjøres via et kirurgisk inngrep. Dette tar ikke så altfor lang tid, noe som gjør at du kan se ut som du ønsker før du kommer i gang med golfen igjen. Det som er fordel med å drive med golf er at man kan ta seg noen gode pauser mellom hullene!

Vi håper derfor å se en rekke flere kvinner i golfbransjen snart!