Randsfjorden-GK, der golf betyr alt!

Randsfjorden-GK, der golf betyr alt!

Randsfjorden golfklubb er et golfsenter som er sentralisert rundt den nydelige Randsfjorden. Ved dette fasilitet er det store muligheter for å dyrke din golfinteresse, samtidig som man får mosjon i hverdagen!

Hos Randsfjorden-GK vil du bli møtt med god service og ansatte som vet hva de driver med. I tillegg arrangeres det golfkurs i regi av golfklubben. Randsfjorden-GK er en av de største golfklubbene når det kommer til kursvirksomhet innenfor golf! Kursene meget proffe og morsomme. Mellom øktene kan man også slappe av og kose seg på innsiden det fantastiske klubbhuset, Randsfjorden gjestegård. Her kan man i tillegg overnatte, om det skal være ønsket. Både overnatting, frokost og økter på golfbanen har priser som gjør det mulig for alle å nyte golf. Her verdsettes golf og trivsel høyt, og terrenget ved dette fasilitet gjør det mulig for alle å yte sitt høyeste potensial. I tillegg er dette en fin sosial plattform, siden Randsfjorden Golfklubb huser over 1800 medlemmer! Av disse medlemmene finner du alt fra nybegynnere til veteraner innenfor golfsporten. Med dette tatt i betraktning, så er det klart at man vil møte noen med like ferdigheter. Når man i tillegg bare betaler 250kr for ett dagspass på hverdagene og 350kr når det er helg, så er det klart at man kan unne seg dette opp til flere ganger i uken. Siden første utslag bare er 50 meter unna resepsjonen så kan også spillere som har et handikap nyte banen og sporten. Det er ingen tvil om at denne golfklubben legger til rette for at alle skal få være med, men i tillegg kan også spillere med gode ferdigheter få mulighet til å utfylle sitt potensial. Banen har både links, park og skogbane, så her er det noe for enhver smak! I tillegg til dette er også omgivelsene eksemplariske. Utsikten gjør at du kan drive med golf med et smil om munnen. Dette gjør det mulig for alle å like golf og hvis man aldri har prøvd sporten, så er dette helt klart stedet hvor man bør starte. Her er det bare å møte opp for å nyte dagen og sporten.

Som konklusjon kan man si at Randsfjorden-GK er ett sted hvor alle kan nyte golf. Banen har en tilforming som gjør at alle kan spille golf og bli best mulig om det er ønsket. Golfsenteret er omringet av nydelige omgivelser og man kan drive med golf i for eksempel skogen ved senteret. Golfsenteret har kurs og er faktisk en av Norges største innenfor kursvirksomhet i golf. Golfsenteret er bygget rundt Randsfjorden gjesteklubb, der du kan overnatte, spise og være sosiale med de over 1800 medlemmene. Så enten om du er nybegynner eller veteran, her er det bare å ta med seg golfutstyret og nyte en dag ved den fantastiske golfklubben, Randsfjorden-GK!

-Asgeir Lervåg centum.