Raskt  og  gøy  om  golf.

Raskt og gøy om golf.

Visste du at golf er en av bare to sporter som har blitt spilt på månen, det og spydkast er de to eneste. Det var Alan Shepard som spilte golf den 6 februar i 1971. Det hardeste golfslaget som er registrert er det Jason Zuback som har gjort. Rekorden ble målt til 328 kilometer i timen og den samme Zuback kan slå en ball 428 meter, nesten halv kilometer. Det er jo helt ekstremt om man tenker på det.

Kulturer er jo ulike verden rundt, og mange feirer ulike ting på ulike måter. For eksempel, i Japan, om du slår en hole-in-one så må du arrangere en fest, og du må gi dine gester gaver, til alle sammen. Så man bør jo tenke seg om før man bestemmer seg for å gå etter det målet. Med mindre du er Kassandra Komma. Denne golferen klarte en hole-in-one en gang, og det må jo sies å være imponerende. Men hva sier du til at hun greide det to ganger, på den samme runden! Det må jo sies å være helt spinnvilt, oddsen på å klare noe lignende er på hele 1 på 64 millioner. Det betyr at om du satser en krone, så ville du vunnet 64 millioner kroner på det.

En annen rekord er RIchard Lewis sin, som spilte elleve tusen runder på et år, noe som er rekord, og om han gikk alle rundene sine, med tanke på at du brenner ca 2000 kalorier per runde, ja da ville han virkelig vært i toppform på slutten av sin rekordrekke.