Hvordan  å  spille  golf

Hvordan å spille golf

Det er en ganske klar formel på hvordan man skal spille golf. Det er basert på å spille et antall hull i en gitt rad. Det vanligste er jo at en runde har 18 hull, men det er også vanlig med 9 hull. Det avhenger vel sannsynligvis på hvor mye tid spillerne har, siden det tar typisk sett to timer å fullføre 9 hull, mens det tar fire for en 18 hull runde.

Man har jo ulike køller for ulike typer av slag man må slå, så det er også greit å vite, om man noen sinne har tenkt å gå ut på greenen. Om man skal slå et langt slag, så må man bruke «driveren» og om man skal slå kortere slag helt til man kommer til greenen, så bruker man en «chip». Til slutt så bruker man putteren, for å sette ballen i hullet. Så som du ser, så er køllene kalt etter hva slags type slag man slår, noe som jo i og for seg er logisk og som gjør det spillet litt enklere å forstå.

Poenget med spillet er jo å få ballen i hullet med så få slag som mulig, noe som kan være ganske vanskelig, spesielt i baner som har vann eller bunkere. Det får jo ballen enten til å forsvinne, eller så gjør det mye vanskeligere å slå den. Reglene til golf er ikke så vanskelige å forstå. Man kan for eksempel ikke røre på ballen, den skal slås fra der den er, eller der den har landet. Du kan ikke røre den eller flytte den for å få en bedre posisjon eller vinkel. Dette er jo en av de viktigste reglene innen golf, og noe som de aller fleste kan kjenne igjen. Golf kan, til tross for hvordan det kan synes, være en svært aktiv sport. Dette fordi den totale avstanden fra første til siste hull kan være veldig stor, noen ganger opptil 7 kilometer, noe som innebærer veldig mye gåing. Om man ikke bruker golfbil naturligvis. Men gjør man ikke det, så får man jo en svært effektiv treningsøkt sammen med all moroa som inngår i selve spillet. Det ser man jo også på de profesjonelle spillerne, som alle ser ut til å være i ganske god fysisk form.