Justin  Thomas  leder  rankingen!

Justin Thomas leder rankingen!

De mest golfinteresserte har kanskje fulgt Justin Thomas i noen år, men for mange andre kom han som et lyn fra klar himmel da hans karriere eksploderte da han vant ikke mindre enn fire PGA Tour-mesterskap og FedEx Cup. I en alder av bare 25 år topper han nå Official World Golf Ranking og spås en lysende karriere. Amerikaneren ble født i 1993 i Louisville, Kentucky og har spilt golf sammen med sin far fra han var liten. I 2013, i en alder av bare 16 år, satset han på en profesjonell karriere, og ble den yngste deltageren i et PGA Tour-arrangement.

Økende interesse rundt golf

Nærbilde av golfutstyr

Norge har tradisjonelt sett ikke vært en golfnasjon, men de siste tiårene har interessen økt i takt med at tilgangen til golfbaner har økt også her til lands. Ikke bare finnes det gode gressbaner, men Norge kan også by på noen av verdens mest spektakulære naturopplevelser du kan ha med golskoene på. I Troms finner du verdens nordligste 18-hulls bane. Miklagard Golfbane på Kløfta er den norske golfbanen med høyest ranking hos verdens mest leste golfpublikasjon, amerikanske Golf Digest. Golf holder også kroppen i gang, og du kan få god helse med kry, frisk luft og bevegelse.

Kom i gang med golf

Er du interessert i å teste dine evner på golfbanen? Uansett hvor i landet du bor, så finnes det nok av ressurser for å komme inn i sporten. I begynnelsen behøver du ikke å kjøpe inn dyrt utstyr. Du kan leie det og prøve deg frem med en instruktør, for så å finne utstyret som passer deg. Ikke vær lei deg om du delte 11. plassen, golf krever mye trening før man blir ordentlig god. Lykke til!