5 grunner til å prøve golf eller rafting denne helgen

Det er snart helg, og hva skal man finne på? Skal det bli atter en helg på sofaen med ostepop og brus foran TV-en? Eller er det på tide å tenke nytt, utfordre seg selv litt og komme seg ut i naturen? Det finnes så mye gøy og spennende man kan finne på om man bare gidder. Har du aldri prøvd golf eller rafting før er dette to aktiviteter som kan anbefales på det sterkeste. Det høres kanskje ekstremt ut, men gi det et forsøk! Nedenfor kommer det 5 grunner til å prøve golf eller rafting denne helga.

shutterstock_1149113805 grunner til å spille golf og rafte

For det første får man frisk luft. Dette er noe man aldri får for mye av. Dessuten er frisk luft helsebringende. For det andre omgås man spennende mennesker. Å være sosial hjelper på humøret. For det tredje utfordrer man seg selv. Dette er viktig for å kunne kjenne mestringsfølelsen. Mestringsfølelse gir selvtillit. Den fjerde grunnen er at det er billig. Golf og rafting har et rykte på seg for å være dyre aktiviteter. Sjekk ut prisen selv og bli positivt overrasket. I dag har alle råd til å spille golf og rafte. Den femte og siste grunnen er at det er kjempegøy! Mer informasjon om rafting på raftingsenter.no

Sunne og avhengighetsskapende aktiviteter

Puste frisk luft, omgå andre mennesker, få mestringsfølelse og ha det kjempegøy for en billig penge. Dette er fem gode grunner til å ta turen til ditt nærmeste golf- eller raftingsenter til helga. Du kommer garantert ikke til å angre, men vær obs på at det er avhengighetsskapende. Plutselig befinner du deg på elva eller på golfbanen neste helg også. Men det er jo bare bra. Sunnere aktiviteter finner man nesten ikke. Dessuten er det mye bedre enn å ligge på sofaen dag ut og inn. Så se og kom deg ut til helga og ta del i spennende aktiviteter!