10 Golfbaner du ikke burde gå glipp av del 2

Kingston Heath Golf ClubKingston Heath Golf Club er en bane i Australia og regnes som en av landets beste. Designet av den australske Dan Soutar, tidligere vinner av Australia Open. Her har blant annet selveste Tiger Woods vunnet Australian Masters. Royal Melbourne’s greenkeeper M.A Morcom, var med på å bygge banen her.

Cypress Point er en eksklusiv golfbane, selveste John F. Kennedy fikk ikke spille her, i følge ryktene, på grunn av manglende medlemskap. Men av de som har vært så heldig å fått gått en rundene på denne ekstraordinære banen, hevder at det er en av de beste banene i verden og beste opplevelse innen golf du kan få. Ved Santa Lucia fjellene i California ligger banen, noe som gjør at man ikke har noe å klage på når det gjelder en fin naturbakgrunn. Hull nummer 15,16, og 17 er verdt å merke seg her, og alle er ofte diskutert som noen av verdens beste hull. Nr 16 er et ikonisk langt par-3 hull som går over sjøen.

Royal Birkdale, blant mange av Englands golfbaner skiller denne seg ut. Kanskje Storbritannias beste sies det. I Southport kan du ta en slå en runde her, og både Ryder Cup og The Open Championship har blitt arrangert her. Her har du utsikt ut over Irskesjøen mens du svinger løs på golfballen.

Bro Hof Slott Golf Club er designet av en av de beste golfbandesignere i verden, nemlig Robert Trent Jones.Jr. Den er i Sverige og er muligens den beste i Europa, for her får du nemlig en ekstraordinær opplevelse du neppe vil glemme med det første, med en vakker natur og geniale utformet hull.

Hirono Golf Club for å finne denne, må du helt til Asia, mer presist Japan. Dette er landets mest kjente og prestisjefulle golfklubb. Charles Alison har designet banen, og har gjort en bemerkelsesverdig bra jobb. Det som er verdt å merke seg her er de fantastiske greenene, omringet av dype sandbunkere. Skogen rundt og vannhindringene er ikke noe å forakte heller.