10 Golfbaner du ikke burde gå glipp av del 1

Cape Kidnappers Golf CourseCape Kidnappers Golf Course- banen finner du i New Zealand. Det er generelt nydelig landskap i New Zealand og denne banen er ikke noe unntak. Her kan alle fra amatører til proffer få utfordringer, mens de går gjennom runden på denne banen. Banen er tegnet av ingen ringere enn Tom Doak, og har blitt omtalt som et underverk i golfverdenen.

St Andrews Old Golf Course kommer man ikke unna når man snakker om kjente og beste baner i verden. Den er også kanskje den eldste skal man tro enkelte, og ryktes at det spiltes golf her, allerede på 1100-tallet . Hull nummer 17 er verdt og nevne her, muligens verdens mest berømte hull. Swilcan Bridge er et velkjent ikon for denne banen og et kjent landemerke for golfere. Damegolfen kan også ha blitt startet her på 1800-tallet ryktes det.

Pine Valley Golf Course er en bane lokalisert i USA New Jersey i Philadelphia, midt mellom New York og Washington D.C. Det mangler ikke på utfordringer på denne banen, det tok hele tre år før noen kom under 70 slag på en runde rundt denne banen. Men allikevel er den med i diskusjonen om den beste golfbanen i selskap med 3-4 andre.

Cabo del Sol Ocean Course er designet av en av verdens beste golfere, nemlig Jack Nicklaus. Den åpnet i 1994 og er omringet av praktfulle klipper langs kysten Los Cabos i Mexico. Eieren selv er veldig stolt over de tre siste hullene, og påstår de er i verdensklasse. Så det er ikke dumt og ta turen innom her hvis du er i Mexico. I tillegg hvis du er interessert i fisking, er det gode fiskeforhold for å fange Marlin her.

Royal County Down er en bane i Nord-Irland, I Newcastle, og er ikke å forveksle med den engelske byen Newcastle. Dette er en praktfull bane med vidunderlige naturopplevelser, hvor du kan blant annet se foten til Mourne-fjellkjeden og Irskesjøen omkring banen.